Trakcija kralježnice

Trakcija kralježnice

Neoperativna dekompresija kralježnice provodi se na vratnom (cervikalnom), prsnom (torakalnom) i/ili slabinskom (lumbosakralnom) segmentu kralježnice.

Trakcija, mobilizacija (manipulacija) i masaža, kao i druge manualne tehnike više tisuća godina pomažu ljudskom rodu. Također, one su i danas osnovne tehnike u fizijatrijskoj praksi. Manualna medicina, mobilizacija, kiropraktika, osteopatija, manipulacija zglobova i dekompresija sinonimi su za postupke i metode kojima se pokušava smanjiti bolnost i povećati funkcija. Da bi postupci bili što ugodniji i sigurniji potreban je pregled specijalista fizijatra kako bi se utvrdio točan uzrok i dio tijela koji se treba tretirati. Na pregled je potrebno donijeti sve snimke koje posjedujete. U slučaju potrebe načinit će se daljnja obrada prema simptomima.

U poliklinici Faktor zdravlje primjenjuje se niz metoda kojima se na siguran i bezbolan način, uz korištenje svih medicinskih znanja, tretiraju vratobolje, vrtoglavice, križobolje, išijas i mnoga druga bolna stanja.

Domobranska 25, Zagreb

Dogovorite termin

Dogovorite termin

01 3737 333

Pošaljite upit

Pošaljite upit

info@faktorzdravlje.com

Poliklinika Faktor Zdravlje
Call Now ButtonKontakt