Poliklinika Faktor Zdravlje

Faktor zdravlje je medicinski centar za dijagnostiku i liječenje bolesti i ozljeda lokomotornog sustava. Lokomotorni sustav je sustav organa za kretanje koji uključuje kosti, mišiće, zglobove, tetive i ligamente, ali i sve one organe koji imaju utjecaj na taj sustav, prije svega neurološke, kardiovaskularne, endokrine, gastrointestinalne i oftalmološke, a sa svrhom integracije istih u ljudski organizam sa svim svojim psihofizičkim osobinama. U medicinskom centru Faktor zdravlje možete se oporaviti od mišićno-koštanih ozljeda, ali i unaprijediti svoje funkcionalne i motoričke sposobnosti.

Grana medicine koja ujedinjuje znanja vezana uz sustav organa za kretanje je fizikalna i rehabilitacijska medicina koja na medicinsko-znanstveni način, a uz pomoć najnovijih spoznaja iz područja fizike, biologije i kemije, unaprjeđuje zdravlje mišića, kostiju i zglobova.

Fizijatar je doktor medicine, odnosno liječnik specijalist koji nakon medicinskog fakulteta specijalizira fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, a svojim integralnim znanjem može pomoći drugim specijalnostima da organizam vrate u punu psihofizičku kondiciju. Fizijatar koji se usavršava dalje u području reumatologije postaje subspecijalist reumatolog.

U Faktoru zdravlje, uz liječnike specijaliste fizijatre i reumatologe, djeluju i druge grane zdravstvenih profesionalaca kao što su fizioterapeuti, kineziolozi i medicinske sestre. Upravo je naša želja da Vam što više znanja budu na usluzi. Naš tim je dinamičan, spoj iskustva i mladosti te pun energije sa ciljem da vam pomogne kako bi se otkrili uzroci bolesti, smanjili bolovi te povećala pokretljivost vašeg koštano-zglobnog sustava. Rekreativci, sportaši ali i osobe srednje i starije dobi imaju česte vratobolje, križobolje, bolove u zglobovima ruku i nogu nastale kao posljedica ozljeda, dugotrajnog mirovanja vezanog uz posao i radne napore. Također, bolesti mogu biti posljedica upalnih, infektivnih i autoimunih poremećaja te je potrebno upravo integralnim medicinskim znanjem preispitati etiologiju i patogenezu bolesti kako bi se suradnjom pacijenta i medicinskog tima uspostavila homeostaza organizma.

O-nama-Poliklinika-Faktor-Zdravlje

Naš tim

U Faktoru zdravlje, uz specijaliste fizijatare i reumatologe, djeluju različite druge grane i zdravstveni profesionalci poput fizioterapeuta, kineziologa i medicinskih sestara. U poliklinici Faktor zdravlje možete se oporaviti od ozljeda kostiju i zglobova, ali i unaprijediti svoje kondicijske sposobnosti.

Domobranska 25, Zagreb

Dogovorite termin

Dogovorite termin

01 3737 333

Pošaljite upit

Pošaljite upit

info@faktorzdravlje.com

Poliklinika Faktor Zdravlje
Call Now ButtonKontakt