Fizikalna medicina i rehabilitacija online

fizikalna medicina i rehabilitacija online

Personalizirana fizikalna medicina i rehabilitacija online

Specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije te subspecijalisti reumatolozi od sada su vam dostupni putem modernih tehnologija. Preko mobitela ili kompjutera možete uspostaviti vezu s nama te u realnom vremenu omogućiti online video konzultaciju s liječnikom, terapeutom i kineziologom. 

Individualno vježbanje pod profesionalnim vodstvom uključuje

fizikalne terapije
individualna medicinska gimnastika
kineziterapija bolnih stanja
kineziterapija nakon traume
kineziterapija nakon operacijskih zahvata
kineziterapija sportskih ozljeda
kineziterapija neuroloških bolesti
kineziterapija degenerativnih bolesti
kineziterapija reumatoloških bolesti
ortopedska pomagala i funkcionalna pomagala
analiza laboratorijskih nalaza i klinička korelacija
analiza radioloških nalaza i klinička korelacija
fizijatrijski i reumatološki lijekovi u rehabilitaciji kod COVID-19

Postupak dogovora termina online konzultacija s liječnikom

1. KORAK

Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju. Dogovorite termin s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje pozivom na telefon 01 37 37 333 ili mobitel 099 37 37 333

2. KORAK

Nakon telefonskog razgovora i dogovora s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje zaprimit ćete poseban link za ONLINE VIDEO KONZULTACIJE na Vaš e-mail ili mobitel

Liječnik specijalist putem online konzultacija će vam na osnovu dobivenih podataka dati medicinski savjet i konzultacije što je ekvivalent klasičnom pregledu uz stanovita ograničenja kojih morate biti svjesni, te vas na to moramo i upozoriti.

Pozivom pristajete na uvjete konzultacija i mogućnostima obzirom na nemogućnostima fizičkog kontakta uz veliku predanost s epidemiološkog aspekta odnosno smanjenja mogućnosti zaraze.

Nakon online konzultacija šaljemo vam pisani nalaz i preporuke liječnika specijaliste, a vaša suradnja omogućava veću kvalitetu takvih medicinskih konzultacija.

Dobit ćete relevantne podatke kao što su upute, preporuke za obradu i dodatne nalaze, uz ako je potrebno preporučeni lijekovi, kao i termin eventualnih kontrola. Nalaz liječnika specijaliste je potrebno pokazati svome obiteljskom liječniku kako bi vam on mogao u suradnji s našim liječnicima omogućiti što uspješnije liječenje uz integrirane medicinske podatke.

Prednosti online konzultacija:
Ne izlažete se infekciji
Ne trošite vrijeme i novce na transport
Ne gubite vrijeme u gradskoj gužvi
Sigurno efikasno i brzo dobijete mišljenje liječnika specijaliste.

Konzultacije liječnika specijaliste online se naplaćuje sukladno cjeniku. Medicinske konzultacije imaju svoju cijena prema trajanju i zahtjevnosti. Za više informacija o cijenama informirajte se kod naših djelatnika sukladno vašim potrebama i mogućnostima.

Telemedicina je svjetski trend osobito u ovoj situaciji kada je to ponekad i jedino moguće. Ništa ne može zamijeniti liječnički pregled uživo, fizikalni pregled liječnika specijaliste online konzultacije su mogućnost sa svim prednostima i ograničenjima. Povjerenje, strpljenje i suradnja su nam od velike važnosti kako bi liječenje bilo što uspješnije.

Domobranska 25, Zagreb

Dogovorite termin

Dogovorite termin

01 3737 333

Pošaljite upit

Pošaljite upit

info@faktorzdravlje.com

Poliklinika Faktor Zdravlje
Call Now ButtonKontakt