Online konzultacije liječnika

online konzultacije lijecnika

Lideri u telemedicini

Koristimo modernu tehnologiju u očuvanju zdravlja!

Specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije te subspecijalisti reumatolozi od sada su vam dostupni putem modernih tehnologija. Preko mobitela ili kompjutera možete uspostaviti vezu s nama te u realnom vremenu omogućiti online video konzultaciju s liječnikom, terapeutom i kineziologom.

Postupak dogovora termina online konzultacija s liječnikom

1. KORAK

Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju. Dogovorite termin s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje pozivom na telefon 01 37 37 333 ili mobitel 099 37 37 333

2. KORAK

Nakon telefonskog razgovora i dogovora s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje zaprimit ćete poseban link za ONLINE VIDEO KONZULTACIJE na Vaš e-mail ili mobitel

fizikalna medicina i rehabilitacija online

Online Fizikalna medicina i rehabilitacija

Liječnik specijalist putem online konzultacija će vam na osnovu dobivenih podataka dati medicinski savjet i konzultacije što je ekvivalent klasičnom pregledu uz stanovita ograničenja kojih morate biti svjesni, te vas na to moramo i upozoriti.

Pozivom pristajete na uvjete konzultacija i mogućnostima obzirom na nemogućnostima fizičkog kontakta uz veliku predanost s epidemiološkog aspekta odnosno smanjenja mogućnosti zaraze.

Nakon online konzultacija šaljemo vam pisani nalaz i preporuke liječnika specijaliste, a vaša suradnja omogućava veću kvalitetu takvih medicinskih konzultacija.

Dobit ćete relevantne podatke kao što su upute, preporuke za obradu i dodatne nalaze, uz ako je potrebno preporučeni lijekovi, kao i termin eventualnih kontrola. Nalaz liječnika specijaliste je potrebno pokazati svome obiteljskom liječniku kako bi vam on mogao u suradnji s našim liječnicima omogućiti što uspješnije liječenje uz integrirane medicinske podatke.

Prednosti online konzultacija:
Ne izlažete se infekciji
Ne trošite vrijeme i novce na transport
Ne gubite vrijeme u gradskoj gužvi
Sigurno efikasno i brzo dobijete mišljenje liječnika specijaliste.

Konzultacije liječnika specijaliste online se naplaćuje sukladno cjeniku. Medicinske konzultacije imaju svoju cijena prema trajanju i zahtjevnosti. Za više informacija o cijenama informirajte se kod naših djelatnika sukladno vašim potrebama i mogućnostima.

Telemedicina je svjetski trend osobito u ovoj situaciji kada je to ponekad i jedino moguće. Ništa ne može zamijeniti liječnički pregled uživo, fizikalni pregled liječnika specijaliste online konzultacije su mogućnost sa svim prednostima i ograničenjima. Povjerenje, strpljenje i suradnja su nam od velike važnosti kako bi liječenje bilo što uspješnije.

Domobranska 25, Zagreb

Dogovorite termin

Dogovorite termin

01 3737 333

Pošaljite upit

Pošaljite upit

info@faktorzdravlje.com

Poliklinika Faktor Zdravlje
Call Now ButtonKontakt