Online konzultacije liječnika za vrijeme epidemije COVID-19

online konzultacije lijecnika

Lideri u telemedicini

Online konzultacije liječnika

Koristimo modernu tehnologiju u očuvanju zdravlja

Specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije te subspecijalisti reumatolozi od sada su vam dostupni putem modernih tehnologija. Preko mobitela ili kompjutera možete uspostaviti vezu s nama te u realnom vremenu omogućiti online video konzultaciju s liječnikom, terapeutom i kineziologom. 

Postupak dogovora termina online konzultacija s liječnikom

1. korak

Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju. Dogovorite termin s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje pozivom na telefon 01 37 37 333 ili mobitel 099 37 37 333

2. korak

Nakon telefonskog razgovora i dogovora s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje zaprimit ćete poseban link za ONLINE VIDEO KONZULTACIJE na Vaš e-mail ili mobitel

ONLINE KONZULTACIJE FAKTOR ZDRAVLJE SLIDER 02

 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju fizički je kontakt smanjen na minimum i izbjegava se koliko je god moguće.

Telemedicina će pokušati nadoknaditi fizičku distancu s obzirom da život ide dalje, a ostale bolesti ne miruju. Svim našim pacijentima koji nas kontaktiraju pomoć ćemo koliko možemo. Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju.

Imamo veliko iskustvo u telemedicini te smo lideri na tom području. Video linkom uspostavljamo vezu u kojoj može biti i više sudionika. Nalaz vam šaljemo elektronskom poštom kako bi mogli načiniti dijagnostiku ili uzeti propisane lijekove.

Telemedicina omogućava konzultacije, dijagnostiku, savjetovanje o primjeni lijekova, čak i jednostavnije preglede, edukaciju i praćenje učinka lijekova i vježbanja na daljinu. Putem video linka u vašem stanu ili na poslu, bili vi u drugoj zemlji ili na drugom kontinentu, možete uspostaviti vezu s nama u dogovorenom terminu te ćemo vam pomoći.

Imate pitanje? Pošaljite poruku

Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju.
[cmsmasters_contact_form_sc formname="164" email="pregled.faktor.zdravlje@gmail.com" fromname="wordpress"]
Dr-Sime-Mijic

Poliklinika Faktor Zdravlje

Dr. Šime Mijić

dr.med.spec.fizijatar – reumatolog

Member of the International Society of Physical & Rehabilitation Medicine
International Member of the American College of Rheumatology
Specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije
Predavač na Kineziološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu
Stalni sudski vještak

poliklinika faktor zdravlje 1

Naši zadovoljni klijenti

Drugi o nama

Call Now ButtonKontakt