Fizijatar online

online fizijatar 1

Fizijatar online

Konzultacije liječnika specijalista online

Specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije te subspecijalisti reumatolozi od sada su vam dostupni putem modernih tehnologija. Preko mobitela ili kompjutera možete uspostaviti vezu s nama te u realnom vremenu omogućiti online video konzultaciju s liječnikom, terapeutom i kineziologom. 

facebook faktor zdravlje

Specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije stoji vam na raspolaganju ako Vam je potrebna:

opća rehabilitacija
dijagnostika bolnih fenomena
dijagnostika zdravstvenog statusa poslije ozljede
liječnička intervencija uslijed tegoba s kralježnicom
liječnička intervencija uslijed bolova u kostima i zglobovima
izrada i aplikacija ortopedskih/rehabilitacijskih pomagala
neurološka rehabilitacija
sportska rehabilitacija
analiza laboratorijskih nalaza i klinička korelacija
analiza radioloških nalaza i klinička korelacija
regulacija fizijatrijskih lijekova

Postupak dogovora termina online konzultacija s liječnikom

1. korak

Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju. Dogovorite termin s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje pozivom na telefon 01 37 37 333 ili mobitel 099 37 37 333

2. korak

Nakon telefonskog razgovora i dogovora s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje zaprimit ćete poseban link za ONLINE VIDEO KONZULTACIJE na Vaš e-mail ili mobitel

 

Liječnik specijalist putem online konzultacija će vam na osnovu dobivenih podataka dati medicinski savjet i konzultacije što je ekvivalent klasičnom pregledu uz stanovita ograničenja kojih morate biti svjesni, te vas na to moramo i upozoriti.

Pozivom pristajete na uvjete konzultacija i mogućnostima obzirom na nemogućnostima fizičkog kontakta uz veliku predanost s epidemiološkog aspekta odnosno smanjenja mogućnosti zaraze.

Nakon online konzultacija šaljemo vam pisani nalaz i preporuke liječnika specijaliste, a vaša suradnja omogućava veću kvalitetu takvih medicinskih konzultacija.

Dobit ćete relevantne podatke kao što su upute, preporuke za obradu i dodatne nalaze, uz ako je potrebno preporučeni lijekovi, kao i termin eventualnih kontrola. Nalaz liječnika specijaliste je potrebno pokazati svome obiteljskom liječniku kako bi vam on mogao u suradnji s našim liječnicima omogućiti što uspješnije liječenje uz integrirane medicinske podatke.

 

Prednosti online konzultacija:
Ne izlažete se infekciji
Ne trošite vrijeme i novce na transport
Ne gubite vrijeme u gradskoj gužvi
Sigurno efikasno i brzo dobijete mišljenje liječnika specijaliste.

Konzultacije liječnika specijaliste online se naplaćuje sukladno cjeniku. Medicinske konzultacije imaju svoju cijena prema trajanju i zahtjevnosti. Za više informacija o cijenama informirajte se kod naših djelatnika sukladno vašim potrebama i mogućnostima.

Telemedicina je svjetski trend osobito u ovoj situaciji kada je to ponekad i jedino moguće. Ništa ne može zamijeniti liječnički pregled uživo, fizikalni pregled liječnika specijaliste online konzultacije su mogućnost sa svim prednostima i ograničenjima. Povjerenje, strpljenje i suradnja su nam od velike važnosti kako bi liječenje bilo što uspješnije.

ONLINE KONZULTACIJE FAKTOR ZDRAVLJE SLIDER 02

 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju fizički je kontakt smanjen na minimum i izbjegava se koliko je god moguće.

Telemedicina će pokušati nadoknaditi fizičku distancu s obzirom da život ide dalje, a ostale bolesti ne miruju. Svim našim pacijentima koji nas kontaktiraju pomoć ćemo koliko možemo. Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju.

Imamo veliko iskustvo u telemedicini te smo lideri na tom području. Video linkom uspostavljamo vezu u kojoj može biti i više sudionika. Nalaz vam šaljemo elektronskom poštom kako bi mogli načiniti dijagnostiku ili uzeti propisane lijekove.

Telemedicina omogućava konzultacije, dijagnostiku, savjetovanje o primjeni lijekova, čak i jednostavnije preglede, edukaciju i praćenje učinka lijekova i vježbanja na daljinu. Putem video linka u vašem stanu ili na poslu, bili vi u drugoj zemlji ili na drugom kontinentu, možete uspostaviti vezu s nama u dogovorenom terminu te ćemo vam pomoći.

Imate pitanje? Pošaljite poruku

Naši liječnici, terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju.
Dr-Sime-Mijic

Poliklinika Faktor Zdravlje

Dr. Šime Mijić

dr.med.spec.fizijatar – reumatolog

Member of the International Society of Physical & Rehabilitation Medicine
International Member of the American College of Rheumatology
Specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije
Predavač na Kineziološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu
Stalni sudski vještak

poliklinika faktor zdravlje 1

Naši zadovoljni klijenti

Drugi o nama

Call Now ButtonKontakt