Dr Dejan Miscevic 1

099 37 37 333

01 37 37 333

‎info@faktorzdravlje.com

Domobranska 25, Zagreb

Dr. med. Dejan Mišćević

dr.med.spec.fizijatar – reumatolog

  • Hrvatsko društvo za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu
  • Hrvatsko reumatološko društvo

Rodio se 1977. u Požegi, a u rodnom gradu završio osnovnu školu i Prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Poslije gimnazije završio je i Višu medicinsku školu u Zagrebu-Mlinarska (smjer fizioterapeut). Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te stekao naslov doktora medicine. Radio je nakon toga dvije godine u Hitnoj pomoći Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, a onda počeo specijalizirati fizikalnu medicinu i rehabilitaciju za Opću županijsku bolnicu Požega.

Od 2013. počeo je raditi na mjestu voditelja odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te ustanove.

Od 2016. godine, dr. Mišćević je počeo raditi u Ordinaciji za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr. Šime Mijić“ u Jastrebarskom te upisao i užu specijalizaciju iz reumatologije. Taj dio svoje naobrazbe završio je 2019, postao subspecijalist reumatolog, a i dalje pomaže u liječenju bolesti lokomotornog sustava doktoru Mijiću u Jaski i stalni je zaposlenik te ordinacije.

Osim redovnog radnog vremena i u slobodnim satima uglavnom se bavi liječenjem specifične skupine pacijenata- sportaša. Sudjeluje u radu sportske ambulante te na brojnim sportskim natjecanjima brine o ozljedama sportaša u nekoliko sportskih klubova.

Oženjen je i ima dvoje djece.

Domobranska 25, Zagreb

Dogovorite termin

Dogovorite termin

01 3737 333

Pošaljite upit

Pošaljite upit

info@faktorzdravlje.com

Poliklinika Faktor Zdravlje
Call Now ButtonKontakt