Vježbanjem protiv Koronavirusa

mijic poklon bon 1

Vježbanjem protiv Koronavirusa

Posebna ponuda – 50% popust

Poklonite svojim roditeljima ili prijateljima Poklon bon od 5 tretmana vježbanja uz stručni nadzor naših fizioterapeuta i kineziologa.

Posljedice nevježbanja, odnosno produženog mirovanja ili smanjene razine tjelesne aktivnosti značajno utječu na ljudsko zdravlje. Nije tu samo riječ o koštano-zglobnom sustavu već i o imunološkom sustavu i borbi protiv infekcije. Za borbu protiv infekcije nužno je da svi obrambeni sustavi rade dobro i usklađeno.

 

Postupak dogovora termina online vježbanja

1. korak

Naši terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju. Dogovorite termin s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje pozivom na telefon 01 37 37 333 ili mobitel 099 37 37 333

2. korak

Nakon telefonskog razgovora i dogovora s djelatnicima poliklinike Faktor zdravlje zaprimit ćete poseban link za ONLINE VIDEO KONZULTACIJE na Vaš e-mail ili mobitel

mijic poklon bon 2

 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju fizički je kontakt smanjen na minimum i izbjegava se koliko je god moguće.

Imamo veliko iskustvo u telemedicini te smo lideri na tom području. Telemedicina će pokušati nadoknaditi fizičku distancu s obzirom da život ide dalje, a ostale bolesti ne miruju. Svim našim pacijentima koji nas kontaktiraju pomoć ćemo koliko možemo.

Svi naši programi treninga baziraju se na kvaliteti pokreta, odnosno na pravilnom načinu izvođenja vježbi. Naš cilj je da Vas naučimo kako pravilno i zdravo izvoditi pojedine vježbe te kako na siguran način izgraditi ili održavati tijelo.

Imate pitanje? Pošaljite poruku

Naši terapeuti i kineziolozi stoje vam na raspolaganju.
Call Now ButtonKontakt