FIZIKALNA-TERAPIJA

Posebna ponuda -30%

Fizikalna terapija koristi vježbanje, terapijske modalitete i prirodne ljekovite činitelje kako bi u složenom sustavu rehabilitacije postigao najbolji učinak. Terapijski modaliteti kao što su elektroterapija, magnetoterapija, terapijski ultrazvuk, laser, udarni val uz strukturirani i prilagođenu vježbu sukladno biomedicinskim zakonitostima.

Za sve informacije o pregledima i terminima fizikalne terapije obratite nam se s povjerenjem.

Dogovorite termin fizikalne terapije

01 37 37 333

trakcija-kraljeznice

Trakcija, mobilizacija (manipulacija) i masaža, kao i druge manualne tehnike više tisuća godina pomažu ljudskom rodu. Također, one su i danas osnovne tehnike u fizijatrijskoj praksi. Manualna medicina, mobilizacija, kiropraktika, osteopatija, manipulacija zglobova i dekompresija sinonimi su za postupke i metode kojima se pokušava smanjiti bolnost i povećati funkcija.

Dogovorite termin trakcije kralježnice

01 37 37 333

UDARNI-VAL

Terapija udarnim valom je neinvazivna, klinički dokazana fizikalna procedura koja se primjenjuje kod akutnih i kroničnih stanja lokomotornog sustava. Tretman ponekad zna izazvati manju nelagodu i bol, ali se svakom pacijentu pristupa individualno, što znači da se intezitet terapije prilagođava njegovom zdravstvenom stanju. Udarni val regenerira i prokrvljuje tkivo, razgrađuje kalcifikate te smanjuje bolnost i povećava funkcionalnost.

Dogovorite tretman Udarnim valom

01 37 37 333

ULTRAZVUK

Ultrazvuk zglobova, mišića i tetiva

Ultrazvučna dijagnostika u bolestima koštano-zglobnog sustava unaprijedila je klinički pregled i omogućila uvid u meka tkiva koja su zahvaćena raznim patološkim procesima uslijed ozljede, upale, infekcije, tumora i drugog. Dijagnostički ultrazvuk novi je stetoskop u medicini. Klinički pregled i dijagnostički ultrazvuk omogućavaju superiornu vizualizaciju rupture mišića i/ili tetive, upalu zglobne ovojnice (sinovije), erozivnih promjena i drugih oštećenja na koštanoj površini.

Za sve informacije o pregledima i terminimaza ultrazvuk zglobova, mišića i tetiva obratite nam se s povjerenjem.

Dogovorite termin 

01 37 37 333

Call Now ButtonKontakt